Transport

BEL 06-24217088

Bijzonder Fietsverhuur houdt rekening met het niet hedendaagse vervoer van-en-naar uw bestemming. Komt u uw bijzondere fiets ophalen of kiest u voor de extra service?

Bijzonder Fietsverhuur beschikt over een aanhangwagen. De huur van deze aanhangwagen zit bij de prijs inbegrepen. Het transport naar-en-van uw bestemming door Bijzonder Fietsverhuur is tegen meerprijs* mogelijk.


De aanhangwagen is voorzien van oprijplaten die gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. Tevens worden enkele spanbanden en een aanhangerslot bijgeleverd.


VERGEET U NIET UW WITTE KENTEKENPLAAT MEE TE NEMEN?!


De voordeligste manier om van een huurfiets gebruik te maken is om de fiets zelf op te halen en terug te brengen op ons adres. De door u gehuurde fiets staat klaar op de door Bijzonder Fietsverhuur bij de huurprijs inbegrepen geleverde aanhanger. Hieronder volgt een routebeschrijving:

 

Vanuit richting Venlo / respectievelijk Nijmegen:

Vanuit A73. Neem de A77 richting Boxmeer/Gennep/Köln.

Afslag Boxmeer/Beugen. Op viaduct rechtsaf slaan. 2x rotonde rechtdoor. Na 200 meter na tweede rotonde linksaf de straat in (u rijdt nu het dorp Beugen in. Kruising rechtdoor. Na 250 meter rechtsaf. U bevindt zich op de Molenstraat. Bijzonder Fietsverhuur is gevestigd aan de rechterzijde na 300 meter rechtdoor tegenover de molen.


GEOPEND OP AFSPRAAK

Klik op bovenstaand document om de transportinstructie van de riksja te zien.

Klik op bovenstaand document om de transportinstructie van de bakfiets te zien.

*€0,30 per kilometer + €30,00 per uur (obv snelste route auto + aanhanger www.routenet.nl excl. btw)